De Recruitment Trainer.                Ellen van Dieren

“Recruitment doe je met persoonlijke aandacht” is waarin ik geloof. Recruitment is geen rocket science. Het is wel een professioneel vak, waarbij de mens de onderscheidende factor is tot het succesvol werven van nieuw talent.

Het starten van mijn eigen bedrijf als Recruitment Trainer was voor mij een logische stap. Het delen van kennis en vakgenoten inspireren over recruitment zorgt bij mij namelijk altijd voor een lach op mijn gezicht. Ik train, spreek, geef lezingen en deel dagelijks mijn kennis online.

Naast het persoonlijke contact ben ik ook nieuwsgierig naar welke innovaties er in de recruitmentbranche zijn en hoe dit bijdraagt aan de ontwikkeling van ons vak. Netwerken, bezoeken van startups, testen van innovaties, volgen van events en opgaan in alle online recruitment content is dan ook de basis van mijn vak. Dit allemaal om jullie te inspireren en ons recruitmentvak te professionelen. En natuurlijk ook omdat ik het zelf gewoon het allerleukste vind wat er is.

Neem contact op
Bekijk het trainingsaanbod

Ellen dé trainer.

Als het gaat om recruitment / arbeidsmarktcommunicatie en jij jouw team wilt laten inspireren, informeren en enthousiasmeren op, is Ellen dé trainer. Ze zet deelnemers aan het denken, stimuleert de interactie, en durft je een spiegel voor te houden. Met haar natuurlijke charme en op inhoud. Door haar achtergrond in het recruitmentvak heeft ze kennis van zaken en (her) kent Ellen de situaties waar recruiters, intercedenten et cetera dagelijks mee te maken hebben. Kortom: een vakvrouw!