Na de training zijn wij als organisatie weer een stap verder

Vanuit de provincie heeft Ellen onze HR professionals het belang van de vacature-intakefase laten zien en bijgebracht hoe we vacatures opstellen anno 2018. Bovendien licht Ellen duidelijk toe waarom dit allemaal nodig is in de huidige arbeidsmarkt. Kortom; wij zijn als organisatie weer een stap verder in de goede richting.

 

Paul Stad / projecleider werving en selectie a.i. @ Provincie Zuid-Holland

Van begin tot eind geboeid, geprikkeld en geïnspireerd.

Na de inhouse recruitment training is ons hele team vol lof. Van begin tot eind geboeid, geprikkeld en geïnspireerd. Het was duidelijk dat Ellen zich goed had ingelezen in onze organisatie en branche en daardoor kwam ze met rake voorbeelden en actuele marktdata. Ik acht de kans zeer groot dat we Ellen vaker gaan inhuren om ons team scherp te houden. Zodat we nét even wat meer aandacht besteden aan zaken die er door de snelheid van ons vak vaak tussendoor slippen.

 

Karlijn van der Noll / recruitment consultant @ SMS Intermediair

Video inspiratie

Ik heb het met eigen ogen gezien: Met haar Powerclass over Videorecruitment overtuigt Ellen zelfs de meest sceptische recruiter dat video het recruitmentproces op veel manieren leuker, persoonlijker en authentieker maakt. Bovendien bewijst ze met haar eigen video’s dat je vaak geen dure apparatuur of filmcrew nodig hebt. Dat we voorafgaand en tijdens de Powerclass ook zelf video’s opnamen vond ik erg leerzaam en inspirerend. Dankzij Ellen zit ik vol ideeën over andere toepassingen van video bij bijvoorbeeld het benaderen van kandidaten en communicatie rondom events of traineeships!

 

Wendy van Wijngaarden / Corporate IT Recruiter @ Ceaser Experts

Wil jij jouw team laten inspireren, informeren en enthousiasmeren dan is Ellen dé trainer

Als het gaat om recruitment / arbeidsmarktcommunicatie en jij jouw team wilt laten inspireren, informeren en enthousiasmeren op, is Ellen dé trainer. Ze zet deelnemers aan het denken, stimuleert de interactie, en durft je een spiegel voor te houden. Met haar natuurlijke charme en op inhoud. Door haar achtergrond in het recruitmentvak heeft ze kennis van zaken en (her) kent Ellen de situaties waar recruiters, intercedenten et cetera dagelijks mee te maken hebben. Kortom: een vakvrouw

 

Nicol Tadema / eigenaar VoorTekst

Gave nieuwe input 

Bedankt voor de inspirerende incompany workshop die Ellen heeft gegeven uit naam van Voor Tekst. Gave nieuwe input om concreet mee aan de slag te gaan in ons dagelijks recruitment. 

 

Heert-Jan Dokter / corporate recruiter @ a.s.r.

Maakt cursisten nieuwsgierig

Ellen is in staat te anticiperen op de aanwezige groep cursisten. Dit door te schakelen tussen theorie en praktische tips. Ze kan hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden en houdt daarmee de cursus voor iedereen toegankelijk. Ellen maakt cursisten nieuwsgierig en geeft een stukje bewustwording mee.

 

Wouter Kindt / recruitment specialist @ Ipse de Bruggen