Wat een kennis en energie tijdens onze meerdaagse incompany 

Ellen is een inspirator met veel kennis van het recruitmentvak! Door haar authentieke en sprankelende persoonlijkheid is het een plezier om bij haar training aanwezig te zijn. Ellen vertaalt de theorie in een praktische en afwisselende training. De training is vernieuwend en direct inzetbaar om je recruitmentproces verder te professionaliseren.

 

Rachel Janssen / Senior adviseur recruitment @ Driessen

Waardevolle trainingen dankzij haar kennis 

Ellen gaf eind 2019 onze FYGI recruiters de trainingen Arbeidsmarktcommunicatie & Personal Branding. Waardevolle trainingen dankzij haar kennis: Ellen kent en snapt de markt en snapt daarmee waar recruiters tegenaan lopen. Tijdens de trainingen was er veel ruimte voor discussie en inbreng uit de groep. Onze recruiters zijn vol inspiratie en ideeën weer het werkveld in gegaan!

 

Merel Erdmann / Learning & development @ FYGI

Enthousiast, betrouwbaar en een expert

Ellen verzorgt voor ons de post-hbo cursus Recruitment. We werken nu ruim een jaar samen en alweer de derde editie gaat in 2020 van start. Dat loopt op rolletjes: Ellen is enthousiast en betrouwbaar, en bovenal een expert die weet waar ze het over heeft. De cursisten beoordelen haar als docent zonder uitzondering hartstikke goed… en dat doen wij als Hogeschool van Amsterdam ook. We zetten als Hogeschool van Amsterdam het succes van de cursus, en dus de samenwerking met Ellen graag nog lang door!

 

Jurre Valk / Projectleider Life long learning @ Hogeschool van Amsterdam

Van begin tot eind geboeid en geïnspireerd.

Na de inhouse recruitment training is ons hele team vol lof. Van begin tot eind geboeid, geprikkeld en geïnspireerd. Het was duidelijk dat Ellen zich goed had ingelezen in onze organisatie en branche en daardoor kwam ze met rake voorbeelden en actuele marktdata. Ik acht de kans zeer groot dat we Ellen vaker gaan inhuren om ons team scherp te houden. Zodat we nét even wat meer aandacht besteden aan zaken die er door de snelheid van ons vak vaak tussendoor slippen.

 

Karlijn van der Noll / recruitment consultant @ SMS Intermediair

Video inspiratie

Ik heb het met eigen ogen gezien: in haar training overtuigt Ellen zelfs de meest sceptische recruiter dat video het recruitmentproces op veel manieren leuker, persoonlijker en authentieker maakt. Bovendien bewijst ze met haar eigen video’s dat je vaak geen dure apparatuur of filmcrew nodig hebt. Dat we voorafgaand en tijdens de Powerclass ook zelf video’s opnamen vond ik erg leerzaam en inspirerend. Dankzij Ellen zit ik vol ideeën over toepassing van video in recruitment. 

 

Wendy van Wijngaarden / Corporate IT Recruiter @ Ceaser Experts

Combineert strategie & creativiteit

Ik heb met veel plezier samengewerkt met Ellen in de voorbereiding van VideoNOW, hét video in recruitment event van de Benelux in 2019. Vanaf de allereerste conceptfase tot en met haar rol als dagvoorzitter. Ellen is altijd een goede sparringpartner die strategie & creativiteit moeiteloos combineert. Ellen is een ‘getting-things-done’ partner die met haar sterke personal brand, video-powered natuurlijk, ook een positieve impact heeft op promotie van events.

 

Walter Hueber / CEO @ Cammio video recruitment platform

Recruitment leergang HvA, een aanrader  

Ellen heeft als hoofddocent veel ervaring en weet haar kennis vol passie, enthousiasme en met praktijkvoorbeelden over te brengen. In april 2019 heb ik deelgenomen aan de recruitment leergang aan de Hogeschool van Amsterdam. Een aanrader! Hier alles geleerd over doelgroepgericht recruitment, zowel van Ellen, de gastsprekers als medestudenten. Voor mij zijn deze kennis en contacten erg waardevol in mijn dagelijkse werving & selectieproces. 

 

Peter Elsinga / Hoofd werving & selectie @DV&O (Ministerie van Jusititie en Veiligheid)

Maakt cursisten nieuwsgierig

Ellen is in staat te anticiperen op de aanwezige groep cursisten. Dit door te schakelen tussen theorie en praktische tips. Ze kan hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden en houdt daarmee de cursus voor iedereen toegankelijk. Ellen maakt cursisten nieuwsgierig en geeft een stukje bewustwording mee.

 

 

Wouter Kindt / recruitment specialist @ Ipse de Bruggen