Spreker

Elke dag over recruitment praten is wat ik standaard doe en fantastisch dat het ook mijn werk is geworden. Ik geniet ervan om mijn enthousiasme en kennis met mijn publiek te delen, maar ondertussen ben ik ook altijd nieuwsgierig wat ik andersom weer kan leren. Zoals ook in recruitment vind ik echt contact maken met je doelgroep essentieel en doe ik dit ook als spreker. Of het nu een intieme sessie is met je eigen recruitment team, een grotere sessie met managers of een keynote sessie of dagvoorzitterschap op een (internationaal) event? Voor mij is het altijd maatwerk, afgestemd op het publiek en voorzien van de laatste trends, tools en voorbeelden uit de arbeidsmarkt.
 
En waar praat ik dan over? Recruitment, employer branding, candidate experience, arbeidsmarktcommunicatie, video recruitment, vacatureteksten, trends en ik kan nog doorgaan. Graag stem ik de inhoud met je af in een persoonlijke intake.
 
Vul onderstaand formulier in met je wensen en we spreken elkaar snel.

Agenda waar De Recruitment Trainer spreekt:

Recruitment leergang, Hogeschool van Amsterdam maart & oktober 
Recruiters United, Amersfoort 28 maart
Carerix Roadshow, Rotterdam 21 mei
Zorgcongres, oplossingen voor de krappe arbeidsmarkt 12 juni
VideoNOW, Tuschinksi Amsterdam 13 juni
KoflexWerk, Woerden 7 oktober
Onboard event, Amsterdam (jurylid) 28 november

Inspirerende keynote

Ellen heeft voor alle recruiters van Randstad Nederland een krachtige keynote presentatie gegeven. Ze wist een volle congreszaal te boeien met de laatste trends op recruitment gebied en sprekende voorbeelden die de recruiters meteen konden toepassen. Ze gaf ruime aandacht aan de technologische ontwikkelingen die je juist als recruiter kunt gebruiken om je op persoonlijk vlak nog meer te kunnen onderscheiden richting jouw kandidaat. Inspirerend!

Spreek op ons event