Spreker

Elke dag over recruitment praten is wat ik standaard doe en fantastisch dat het mijn werk is geworden. Ik geniet ervan om mijn enthousiasme en kennis met het publiek te delen en ondertussen streef ik altijd naar interactie om ook van elkaar te leren.
 
Zoals ook in recruitment vind ik echt contact maken met je doelgroep essentieel en doe ik dit ook als spreker. Of het nu voor een incompany team sessie is, een managementbijeenkomst, op een event als keynote spreker of dagvoorzitter. Voor mij is de presentatie altijd maatwerk, afgestemd op het publiek en voorzien van de laatste trends, tools en voorbeelden uit de arbeidsmarkt.
 
Check de thema’s, vul onderstaand formulier in en ik spreek je snel. 

Thema’s:

* De toekomst van het recruitmentvak  
* Recruitment trends & kennis van de arbeidsmarkt   
* Inzet technologie versus persoonlijk contact   
* Employer branding & goed werkgeverschap    
* Belang online zichtbaarheid & inzet social media   
* Personal branding & communitybuilding  
* De stap naar recruitment businesspartner  

Inspirerende keynote

Ellen heeft voor alle recruiters van Randstad Nederland een krachtige keynote presentatie gegeven. Ze wist een volle congreszaal te boeien met de laatste trends op recruitment gebied en sprekende voorbeelden die de recruiters meteen konden toepassen. Ze gaf ruime aandacht aan de technologische ontwikkelingen die je juist als recruiter kunt gebruiken om je op persoonlijk vlak nog meer te kunnen onderscheiden richting jouw kandidaat. Inspirerend!

Spreek op ons event