Incompany Trainingen.

Gedurende 5 weken volgt jouw team een traject bestaande uit 3 lesdagen en 2 webinars

Welkom in de recruitment wereld van nu. De wereld waarin we zien dat technologie snel gaat, maar de menselijke factor het onderscheidend vermogen is. Recruitment is het succesvol verbinden van werkgever & werknemer. Omdat het aangaan van relaties cruciaal zijn als recruiter is deze leergang gebasseerd op de driehoeksverhouding tussen recruiter – klant – kandidaat.

Elke incompany lesdag is één van deze rollen het uitgangspunt:

  • Dag 1 – de Recruiter (personal branding)
  • Dag 2 – de Klant (employer branding)
  • Dag 3 – de Kandidaat (job branding)

Tijdens de webinars delen we kennis omtrent:

  • Recruitment tools, tech en data
  • Recruitment strategie en het wervingsactieplan

—————————————————————–

Per thema. Wat heeft jouw recruitmentteam nodig om slimmer te werken en te werven in de huidige arbeidsmarkt? In een dagdeel gaan we aan de slag met de thema’s die jij kiest:

Doelgroepgericht werven
Employer branding
Candidate experience
Vacatureteksten schrijven
Vacature & video (nieuw)
Recruitment trends, tips, startups, inspiratie!

Heb jij jouw 3 thema’s gekozen, dan spreek ik je graag persoonlijk. Tijdens een telefonische intake bestook ik je met (veel) vragen over jullie organisatie en het werving- en selectie proces. Maatwerk kan tenslotte alleen als je je doelgroep goed kent.

Geïnteresseerd? Neem dan direct op.

Van begin tot eind geboeid, geprikkeld en geïnspireerd.

Na de inhouse recruitment training is ons hele team vol lof. Van begin tot eind geboeid, geprikkeld en geïnspireerd. Het was duidelijk dat Ellen zich goed had ingelezen in onze organisatie en branche. Hierdoor kwam ze met rake voorbeelden en actuele marktdata. Ik acht de kans zeer groot dat we Ellen vaker gaan inhuren om ons team scherp te houden. Zodat wij nét even wat meer aandacht besteden aan zaken die er door de snelheid van ons vak vaak tussendoor slippen.

Karlijn van der Noll @SMS Intermediair