Instagram Cursus.

5 miljoen gebruikers in Nederland, het social platform met de meeste interactie en iedereen heeft het altijd bij zich op mobiel. Klinkt als een goudmijn voor recruiters! Alleen is dit platform in de zoektocht naar nieuwe medewerkers toch nog onbenut door veel werkgevers. Leer daarom in deze online cursus of Instagram bij jouw doelgroep past en hoe je het effectief gebruikt in recruitment. Je ontvangt veel tips, voorbeelden en inspiratie om zelf direct met Instagram aan de slag te gaan voor jouw werkgever. 

Na deze cursus zet jij Instagram in voor:

  • employer branding
  • job branding
  • personal branding

Hoe werkt deze online cursus? 

Na bevestiging van jouw aanmelding ontvang jij toegang tot het Instagram account @wervenmetinsta en daar volg jij de cursus. Hiervoor heb jij alleen een eigen Instagram account nodig en zin om stories te volgen. Je ziet dus 4 dagen lang onze content vanzelf voorbij komen op je Instagram account.

  • 17 t/m 20 juni 2019
  • iedere dag volg jij 15 minuten aan video stories en leer je alles over de 3 soorten branding
  • je kan de stories een maand lang onbeperkt terugkijken, dus kijk wanneer jij wilt
  • ook ontvang je een e-book aan het einde als naslagwerk
  • iedere dag krijg je een oefening (mag je ook later maken) en kan je samen leren met andere recruiters 

De kosten van deze cursus zijn 69 euro (excl. btw). Indien je aangeeft dat je een btw factuur wilt omdat je deze kan declareren is het bedrag inclusief 83,49 euro. Na aanmelding ontvang je de betaallink (tikkie) om online te betalen. 

 

Interesse? Schrijf je nu in.

 

Volg ons: Ellen van Dieren @ de_recruitment_trainer

Wendy van Wijngaarden – @ wendyvwijngaarden

Vandaag een jaar geleden maakte ik een beslissing die mijn leven zou veranderen: ik besloot dat ik de citytrip naar Singapore met vriendinnen in oktober 2018 ging combineren met 3,5 week in mijn eentje door Nieuw-Zeeland reizen!
🌏
Ik kocht direct de Lonely Planet, als een bevestiging naar mezelf dat ik dit echt ging doen. Natuurlijk vond ik het hartstikke spannend, maar ik had 100% vertrouwen dat het alleen reizen door dit prachtige land een mooie ervaring zou worden.
🌿
Die reis triggerde veel meer dan ik had voorzien: het alleen reizen was fantastisch. Ik kreeg ruimte in mijn hoofd en in mijn hart, ik kan het niet anders omschrijven. Ik genoot intens van het adembenemende landschap en alle lieve mensen die ik ontmoette. Ondertussen kreeg ik inzichten waar ik helemaal niet bewust naar op zoek was. Inzichten die me leerden wat ik kan doen om mijn leven nóg fijner, leerzamer en onvergetelijker te maken!
❤️
Inmiddels is het een halfjaar geleden dat ik terugkwam uit Christchurch en mijn hele leven is veranderd: ik heb mijn baan opgezegd om te gaan ondernemen en daardoor de vrijheid te creëren om (deels) locatieonafhankelijk te kunnen werken. Ik laat dinsdag mijn eerste tatoeage zetten. Ik voel me meer mezelf dan ooit. En ik sta op het punt om weer een ticket naar Nieuw-Zeeland te boeken, want in november ga ik terug om elk hoekje van het land te ontdekken en bewonderen.
🤗
Ik denk dat ik al deze gebeurtenissen het beste kan samenvatten als 'groei'. Ik ben de laatste tijd een aantal keer een flink stuk uit mijn comfortzone gestapt en ontdekte dat daar echt de magische dingen gebeuren! Door buiten je comfortzone te stappen ga je groeien. 🌀
Wat voor moois heeft buiten je comfortzone stappen (door bijvoorbeeld alleen op reis te gaan) jou opgeleverd?

#wenzealand #nieuwzeeland #ondernemen #groei #levenslessen
Vandaag een jaar geleden maakte ik een beslissing die mijn leven zou veranderen: ik besloot dat ik de citytrip naar Singapore met vriendinnen in oktober 2018 ging combineren met 3,5 week in mijn eentje door Nieuw-Zeeland reizen! 🌏 Ik kocht direct de Lonely Planet, als een bevestiging naar mezelf dat ik dit echt ging doen. Natuurlijk vond ik het hartstikke spannend, maar ik had 100% vertrouwen dat het alleen reizen door dit prachtige land een mooie ervaring zou worden. 🌿 Die reis triggerde veel meer dan ik had voorzien: het alleen reizen was fantastisch. Ik kreeg ruimte in mijn hoofd en in mijn hart, ik kan het niet anders omschrijven. Ik genoot intens van het adembenemende landschap en alle lieve mensen die ik ontmoette. Ondertussen kreeg ik inzichten waar ik helemaal niet bewust naar op zoek was. Inzichten die me leerden wat ik kan doen om mijn leven nóg fijner, leerzamer en onvergetelijker te maken! ❤️ Inmiddels is het een halfjaar geleden dat ik terugkwam uit Christchurch en mijn hele leven is veranderd: ik heb mijn baan opgezegd om te gaan ondernemen en daardoor de vrijheid te creëren om (deels) locatieonafhankelijk te kunnen werken. Ik laat dinsdag mijn eerste tatoeage zetten. Ik voel me meer mezelf dan ooit. En ik sta op het punt om weer een ticket naar Nieuw-Zeeland te boeken, want in november ga ik terug om elk hoekje van het land te ontdekken en bewonderen. 🤗 Ik denk dat ik al deze gebeurtenissen het beste kan samenvatten als 'groei'. Ik ben de laatste tijd een aantal keer een flink stuk uit mijn comfortzone gestapt en ontdekte dat daar echt de magische dingen gebeuren! Door buiten je comfortzone te stappen ga je groeien. 🌀 Wat voor moois heeft buiten je comfortzone stappen (door bijvoorbeeld alleen op reis te gaan) jou opgeleverd? #wenzealand #nieuwzeeland #ondernemen #groei #levenslessen