Instagram Cursus.

5 miljoen gebruikers in Nederland, het social platform met de meeste interactie en iedereen heeft het altijd bij zich op mobiel. Klinkt als een goudmijn voor recruiters! Alleen is dit platform in de zoektocht naar nieuwe medewerkers toch nog onbenut door veel werkgevers. Leer daarom in deze online cursus of Instagram bij jouw doelgroep past en hoe je het effectief gebruikt in recruitment. Je ontvangt veel tips, voorbeelden en inspiratie om zelf direct met Instagram aan de slag te gaan voor jouw werkgever. 

Na deze cursus zet jij Instagram in voor:

  • employer branding
  • job branding
  • personal branding

Hoe werkt deze online cursus? 

Na bevestiging van jouw aanmelding ontvang jij toegang tot het Instagram account @wervenmetinsta en daar volg jij de cursus. Hiervoor heb jij alleen een eigen Instagram account nodig en zin om stories te volgen. Je ziet dus 4 dagen lang onze content vanzelf voorbij komen op je Instagram account.

  • 16 t/m 19 september 2019
  • iedere dag volg jij 15 minuten aan video stories en leer je alles over de 3 soorten branding
  • je kan de stories een maand lang onbeperkt terugkijken, dus kijk wanneer jij wilt
  • ook ontvang je een e-book aan het einde als naslagwerk
  • iedere dag krijg je een oefening (mag je ook later maken) en kan je samen leren met andere recruiters 

De kosten van deze cursus zijn 99 euro. (incl. BTW) En zowel particulier als vanuit jouw opdrachtgever te volgen. 

 

Interesse? Schrijf je nu in.

 

Volg ons: Ellen van Dieren @ de_recruitment_trainer

Wendy van Wijngaarden – @ wendyvwijngaarden

Laat jij je tegenhouden om het leven te leiden waarnaar je verlangt omdat je bang bent voor de reacties van je omgeving? Ik deel een inspirerend voorbeeld met je van iemand die zich NIET liet tegenhouden:
*
Onlangs hoorde ik dat iemand die ik via-via ken het roer helemaal heeft omgegooid. Ik zal vanwege zijn privacy niet teveel in detail treden, maar hij miste zingeving in zijn werk en besloot een hele andere kant op te gaan. En zo geschiedde: software developer wordt boswachter. 💪🏻💪🏻
*
Toen ik daar enthousiast over vertelde aan een collega, was zijn verontwaardigde reactie:
Laat jij je tegenhouden om het leven te leiden waarnaar je verlangt omdat je bang bent voor de reacties van je omgeving? Ik deel een inspirerend voorbeeld met je van iemand die zich NIET liet tegenhouden: * Onlangs hoorde ik dat iemand die ik via-via ken het roer helemaal heeft omgegooid. Ik zal vanwege zijn privacy niet teveel in detail treden, maar hij miste zingeving in zijn werk en besloot een hele andere kant op te gaan. En zo geschiedde: software developer wordt boswachter. 💪🏻💪🏻 * Toen ik daar enthousiast over vertelde aan een collega, was zijn verontwaardigde reactie: "wat is dat nou voor belachelijke keuze!". Die reactie zegt over hem wat ik al wist, namelijk dat zekerheid voor hem belangrijker is dan werkgeluk. En dat is helemaal goed natuurlijk, want daar wordt hij waarschijnlijk gelukkiger van. Waarop ik uitlegde dat ik juist onwijs veel bewondering heb voor mensen die het lef hebben om een andere richting op te gaan als ze merken dat ze niet gelukkig worden van het pad waarop ze zitten. * Mensen die - ondanks belemmeringen als een partner, gezin, financiën, dure omscholing en alles wat je zou kunnen bedenken om te blijven doen wat je altijd al hebt gedaan - kiezen voor de weg die nu misschien even zwaarder is, en waar ze op langere termijn zoveel gelukkiger van zullen worden. 💗 * Door de reactie van mijn collega realiseerde ik me wel weer: zo'n reactie heeft de boswachter-to-be waarschijnlijk ook gehoord van zijn familie of vrienden. En toch zet hij door. Als hij het kan, waarom zou jij het dan niet kunnen? Wat zou jij heel graag doen als je je niet liet beïnvloeden door de reacties van je omgeving?