Powerclasses

Recruitment powerclasses staan garant voor nieuwe kennis, inspiratie, tools en tips. Input waar je direct mee aan de slag gaat, maar ook kennis voor jouw recruitmentstrategie op lange termijn. En natuurlijk is dit jouw kans om te netwerken met andere voorlopers op de arbeidsmarkt.

Iedere keer een ander thema en altijd met een gastspreker die specialist is in zijn/haar vakgebied

JUNI: RECRUITMENT & VIDEO

Thema: RECRUITMENT & VIDEO
Locatie: Amsterdam (loopafstand Amstel station)
Dinsdag 11 september 2018
13.00 uur – 17.00 uur
Gastspreker: Flipbase
349 euro

Jouw recruitmentproces kan niet meer zonder video. Maar hoe start je? In deze powerclass maak je kennis met het nut van video in employer branding en leer je het direct in te zetten voor verschillende doeleinden:

  • Sneller vinden van geschikte kandidaten

  • Jouw werkgeversmerk te verrijken

  • Onboarding proces te optimaliseren 

Gastspreker Flipbase  laat zien hoe makkelijk je video opneemt met je smartphone. Ontvang je tips van dé (recruitment) video experts en zie je voorbeelden van succesvolle werkgevers video’s en vlogs. En natuurlijk daag ik je uit om ook zelf voor de camera te gaan staan.

Meld je direct aan

Vol inspiratie

Ik heb het met eigen ogen gezien: Met haar Powerclass over Videorecruitment overtuigt Ellen zelfs de meest sceptische recruiter dat video het recruitmentproces op veel manieren leuker, persoonlijker en authentieker maakt. Bovendien bewijst ze met haar eigen video’s dat je vaak geen dure apparatuur of filmcrew nodig hebt. Dat we voorafgaand en tijdens de Powerclass ook zelf video’s opnamen vond ik erg leerzaam en inspirerend. Dankzij Ellen zit ik vol ideeën over andere toepassingen van video bij bijvoorbeeld het benaderen van kandidaten en communicatie rondom events of traineeships!